Zeggen “We besloten om samen te leven:” De vrouw is meestal ervan overtuigd dat het op het punt staat te trouwen, en de man is blij omdat het anticipeert op “Pseudo-zeelend leven” zonder toewijding.

Is het de moeite waard om op de hoogte te zijn van het voorstel om “samen te wonen”, vertelt onze expert – de auteur van de boeken “Hoe verliefd te worden op elke”, “Mannelijke dromen”, “Wat is een vrouw of hoe u zelfrespect moet verhogen” , Psycholoog, Professionele Swash Rosa Syabitova

We presenteren uw aandacht een exclusief materiaal – een fragment uit het nieuwe boek Rosa XIBITITE “hoe u uw liefde kunt vinden”.

Al zijn geschiedenis, de mensheid gooit uitdagingen voor de natuur. Lange-termijn liefdesrelaties zonder de geboorte van kinderen en de algemene materiaalbasis – uit dezelfde serie. Vanuit het oogpunt van biologische wetten om het geslacht voort te zetten, is deze situatie onzin. Omdat moderne mannen en vrouwen in de meest reproductieve periode van hun leven zich bezighouden met loopbaangroei, het verkrijgen van hun eigen huisvesting en materieel welzijn en niet in staat om deze “luxe” te betalen, begint de natuur de valse relatie met duidelijk vruchteloos en alles te overwegen Methoden provoceert het einde van deze verbinding en de verandering van partners. Dit suggereert dat het natuurlijke programma van liefde niet zo lang kan werken en geen lange downtime tolereert. Daarom proberen vele paren, bewust of onbewust, de intenties van de moeder van de natuur te overwinnen en naar het creëren van het zogenaamde burgerlijke huwelijk, gemeenschappelijk – samenwonen. Maar niet iedereen doet alles!

Gedoemd tot falen

Voor een gunstig resultaat van “burgerlijk huwelijk” kan van invloed zijn op persoonlijke kenmerken van partners. Sommige soorten mannen en vrouwen zijn vatbaarder voor risico’s en verschijnen eerder in kritieke situaties dan andere. Dit wordt vooral gemanifesteerd in de samenwoningen.

Voorzichtig! Als ten minste een van de volgende definities van toepassing is op u of uw man, is het niet nodig om te beslissen over de “huwelijksverwantschap”!

Risk Group: Vrouwen

Risk Group: Mannen

Advies: Als je op zijn minst een soort dak boven je hoofd hebt en een hoek waar je jezelf kunt leven, ga dan nooit naar “volledig”. Ontmoet minstens elke dag, ‘s nachts samen, maar soms woon je thuis. Alleen zodat je jezelf kunt beschermen tegen beledigd en vernedering van een meer materieel beveiligde partner, en de echte aanwezigheid van het “reserve-vliegveld” dat je de hele tijd in de vorm van je appartement hebt om op je zenuwen te handelen, duwt het niet op naar het registerkantoor.

In de afgelopen decennia kozen miljoenen paren van alle leeftijden samen met samenhang of als een prelude voor het huwelijk, of als een alternatief voor het huwelijk. Psychologen hebben ook geen consensus over deze kwestie, omdat de mogelijkheid om samen te leven, zowel positieve als negatieve zijden heeft. Laten we ze allemaal bekijken.

Positieve kant:

Wanneer partners zich bijna 24 uur per dag samen bevinden, ondervinden ze noodzakelijkerwijs die problemen die werden vermeden, bijeenkomst in het weekend of bij gelegenheid om te gelegen.

Zonder een stempel in een paspoort is het gemakkelijker om een ​​film te “wissen” met je roman terug en terugkeer vrijheid.

Negatieve kant:

Tot het moment waarop u besluit te rijden, bespreek dan elk van u verwacht van deze relatie om misverstanden te voorkomen. Na besloten om samen te leven, moet u zeker de term bepalen, tegen het einde waarvan u uw relaties zult herwalmen en beslissen of u klaar bent voor het huwelijk UZAM.

De regel die altijd handelt: Als je in het stadium van ‘paar’ bent, en je lijkt goed te zijn, maar je man heeft geen haast om de houding ten opzichte van de volgende fase van de “betrokkenheid” te brengen, dan een goede stimulans voor de snelle goedkeuring van een dergelijke beslissing zal de hervatting van uw vergaderingen met andere mannen zijn, onderhevig aan afwezigheid intieme relaties met hen, natuurlijk. Stop met de vergadering met ze pas nadat de Cavalier u een aanbieding zal maken.

Succes of falen van liefdesrelatie hangt alleen af ​​van uw wil, geest en doelgerichtheid in de wens om bij elkaar te blijven. Laciliteit en passiviteit – Directe weg naar de ineenstorting van relaties. Het slimmere en actiever ben je, hoe sterker je partner voor de relatie houdt. Welnu, degenen die willen proberen “Adult Life”, ik wil jezelf niet teleurstellen en de verwachtingen van degenen die naast je zullen zijn, rechtvaardigen. Burgerlijke huwelijken zijn ook succesvol. In het geval van falen, huil dan niet en betaal niet op anderen. Alleen jezelf schelden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *